06-10709808 info@borntoplay.nl

Analyse

"Watch & Learn"

Spelers tactisch beter maken door video-analyse

Naast de technische ondersteuning die wij bieden aan voetballers maken wij ook gebruik van video-analyse om spelers tactisch beter te maken.

Voetbal is een zeer complexe sport, door de hoeveelheid spelers en variabelen die het resultaat bepalen misschien wel een van de meest complexe sporten die er is.

Hierdoor spelen veel spelers vanuit hun eigen referentie-kader en het kader wat wordt aangeboden door hun trainers. Door het aanbieden van video-analyse proberen wij het referentie-kader van spelers te vergroten, zodat ze meer voetbal”intelligentie” ontwikkelen, universele vaardigheden die verder reiken dan hun team”afspraken” waarmee ze zichzelf en hun team(genoten) kunnen helpen om beter te presteren.

Klinkt goed, maar hoe werkt dat zou eigenlijk???

Tijdens onze academy en voetbalschool-trainingen maken wij door middel van professionele opnames van partijvormen, waarbij we de gelegenheid bieden aan onze klanten om de partijvormen in een later stadium terug te kijken met een van onze coaches.

Onze klanten kunnen dan op ieder gewenst moment een afspraak maken om online de partijvorm gecodeerd terug te kijken en de goede en verbeterpunten van de speler door te nemen.

Op deze manier proberen wij onze spelers tactisch nog beter/slimmer te maken en een extra bijdrage te leveren aan hun tactische vaardigheden.

Kosten:

€30,- per uur

Wil jij tactisch slimmer worden door analyse?

Facebook
YouTube
Instagram