06-10709808 info@borntoplay.nl

Vanaf augustus 2016 zal Born to Play naast onze academy op zondag bij Oranje Nassaua, ook een voetbalschool openen bij WV-HEDW waar kinderen onder professionele begeleiding kunnen werken aan hun voetbalvaardigheden!

Born to Play Voetbalschool is vastbesloten om een begrip te worden in Amsterdam als opleidingsinstituut voor jeugdvoetballers op alle niveaus. We werken hard om onze kinderen onder de juiste weerstand, vanuit een sterke methodiek en veel enthousiasme naar een hoger niveau te tillen.

De Born to Play Voetbalschool richt zich op het ontwikkelen van voetballers in brede zin, door het aanbieden van specifieke technische, fysieke en tactische training daarin veel aandacht voor de mentale ontwikkeling. Door het inzetten van  pedagogisch geschoolde, kundige trainers uit een professionele omgeving willen wij de kinderen de aandacht en trainingen aanbieden die ze niet krijgen bij hun eigen club.

Wil jij ook trainen bij Born to Play?

WV-HEDW (Wilhelmina Vooruit – Hortus Eendracht Doet Winnen) is een prachtige club met een fantastische clubcultuur en een opbloeiende jeugdafdeling. WV-HEDW is gelegen op de Radioweg, naast de Jaap Eden Baan en is met 70 elftallen een van de grootste clubs van Amsterdam.

De cultuur wordt belichaamt door de sfeer en de betrokkenheid van leden en bestuur in en rondom de club, ook rondom het eerste elftal is er veel betrokkenheid, iets wat je bij Amsterdamse clubs niet veel ziet. Daarnaast kenmerkt WV zich door hun aannamebeleid en kennismakingsprocedures waardoor ze altijd weten wie hun leden zijn en wat ze eventueel kunnen betekenen voor de club.

Naast deze gezellige clubsfeer in het seniorenvoetbal is er sinds 2000 ook veel tijd en energie gestoken in de jeugdafdeling van WV. Inmiddels telt WV al 33 jeugdteams en spelen de hoogste selectieteams tot aan de O.11 op het hoogste niveau van Amsterdam.

WV-HEDW hoopt vanuit de samenwerking met Born to Play hun jeugdafdeling nog meer te professionaliseren en zichzelf nog sterker op de kaart te zetten door het aanbieden van hoogwaardige extra training op vrijdagmiddag en het netwerk wat Born to Play met zich meebrengt.

Voor meer informatie over WV-HEDW kunt u terecht op de website:

www.wvhedw.nl

Facebook
YouTube
Instagram