06-10709808 info@borntoplay.nl

Voetbalacademy Born to Play uit Amsterdam organiseert zondag 8 mei 2016 in samenwerking met SV RAP uit Amstelveen het “GME (geboortemaandeffect) Toernooi”.

Born to Play heeft als missie om het geboortemaandeffect uit de voetballerij te elimineren. Ieder talent verdiend een eerlijke kans om het maximale uit zijn kwaliteiten te halen, deze kwaliteiten worden vaak vertroebelt door wijze van indeling van de competities en selectieteams bij clubs.

De locatie SV RAP is prachtig gelegen in Amstelveen en faciliteert onder meer de trainingen van bezoekende nationale elftallen en clubs. De dagen voor het toernooi worden de velden nog bespeeld door topclubs als Anderlecht, PSG, Liverpool, AZ en Feyenoord.

Dit toernooi is bestemd voor de beste spelertjes uit het tweede half jaar van de beste amateur verenigingen van Nederland. In dit toernooi willen wij graag aantonen hoeveel talent er rond loopt uit de laatste maanden, die vaak niet eens in beeld zijn bij de selectieteams omdat ze later in het jaar geboren zijn.

Er wordt door alle teams 8:8 gespeeld volgens de KNVB regels. Born to Play verzorgd teambegeleiders, scheidsrechters, veld-coordinatoren, lunch, bekers en alle andere factoren om er een prachtige dag van te maken.

Het toernooi is alleen toegankelijk voor BVO’s en TOP amateurclubs uit geheel Nederland en België.

 

Facebook
YouTube
Instagram