06-10709808 info@borntoplay.nl

Born to Play zal vanaf het seizoen 2019-2020 intensief gaan samenwerken met Sport Medisch Centrum Fysiomed!

Fysiomed is een gerenommeerde fysiotherapie-praktijk waarbij al decennia lang een aantal van de beste spelers van over de hele wereld komen revalideren van hun blessures of hun (fysieke) sportprestaties komen verbeteren.

Wij zullen met de start van dit seizoen onze talenten van de Academy en de Elite de mogelijkheid geven om op zondag voor of na de training aan te sluiten bij een fysiek programma dat wordt opgezet en begeleid door de fysio’s van Fysiomed.

Inhoud programma:

  • Fysieke status in kaart brengen d.m.v. baseline test;
  • Specifieke trainingsschema op basis van testuitslagen;
  • Wekelijks op zondag onder begeleiding van fysiomed uitvoeren van trainingsschema’s.
  • 7 dagen per week toegang tot de GYM;
  • Gedurende het seizoen periodiek her-testen (optioneel);

Kosten:

Total Talent Program: €45,- per maand

Kosten (optionele) Baseline test: €75,- per test

Revalidatie:

Daarnaast is het mogelijk voor onze geblesseerde talenten om te revalideren onder begeleiden van deze top-fysio’s, zodat ze bij blessures zo snel en goed mogelijk weer kunnen aansluiten bij hun eigen trainingen.

Wij denken op deze manier een totaalpakket aan te kunnen bieden aan onze talenten, waardoor ze zowel technisch, tactisch, mentaal en nu dus ook fysiek het maximale uit hun talent kunnen halen.

Speel jij bij onze academy of Elite en wil jij het maximale uit jouw fysieke mogelijkheden gaan halen?

Geef je dan nu op voor het Total Talent Program bij SMC Fysiomed!

Inschrijving Prive training

  • DD slash MM slash JJJJ
  • ook voor whatsapp lijst
  • Kosten 1 op 1: €65 tot €85,- Kosten 1 op 2: €40 tot €45,- p.p. Kosten 1 op 3: €30 tot 35 p.p. Kosten 1 op 4 of meer: €100,- per sessieTrainingen zijn dagelijks in te boeken via: 0646692011 Maximaal 24 uur van tevoren wijzigen of afzeggen Advies bij een eerste training is starten met een losse les, vervolgens een reeks afnemen van 5-10 of meer lessen.Bij small group training is Born to Play niet verantwoordelijk voor het formeren van de groep, deze verantwoordelijkheid ligt bij de klant.

Facebook
YouTube
Instagram