06-10709808 info@borntoplay.nl

Clinics

"Enjoy, Compete & Play"
 

Wil jij ook knallen tijdens onze clinic??

Iedere vakantie organiseert Born to Play  leuke voetbalclinics waar de kinderen kunnen werken aan hun skills.  Wij delen de spelers in op niveau, er zijn geweldige  attracties, goede trainingen en leuke spelletjes.

Onze clinics  zijn een geweldige plek waar de kinderen nieuwe (voetbal)vriendjes kunnen maken en kunnen genieten van onze activiteiten.

Het programma is gebaseerd op de trainingsfilosofie van Born to Play, gekoppeld aan heel veel leuke voetbalspellen en clinics voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Iedere ochtend begint het voetbalkamp met een leerzame training, waarbij verschillende technische, fysieke en tactische trainingen worden aangeboden.

De clinic dag eindigt altijd met een spetterende finale tussen 2 finalisten per leeftijdscategorie die een plekje in de finale hebben afgedwongen tijdens een van onze clinic-onderdelen of trainingen. De winnaar van deze finale(s) ontvangt  altijd een beker.

Ben jij gek op voetballen en wil jij de zomervakantie beginnen met wat jij het liefste doet? Geef je dan snel op voor onze clinics!! want vol=vol ( maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar )

Wat kun je verwachten??

-Professionele trainingen;
-Gecertificeerde trainers;
-Voetbalattracties;
-Prachtige prijzen.

Datum Clinics : 

Born to Play Herfst 2-daagse

23-24 oktober 2023

Kosten herfst 2-daagse:  €150,- (BTP-leden €135,-)

Locatie : FC Aalsmeer Beethovenlaan 120 , 1431 WZ Aalsmeer

Tijden voetbalkampen en trainingsdagen: 09:30 – 15:00 uur.  

 

Facebook
YouTube
Instagram