06-10709808 info@borntoplay.nl

Algemene voorwaarden

UITLEG AUTOMATISCHE INCASSO:

Het totale cursusgeld is verdeeld in betalingstermijnen, dit naar gelang de cursus.

Alle cursussen                       10 maanden (uitgezonderd juni-juli)

Prive trainingen                      5-10-20-50 kredits

Na ontvangst van de online inschrijving incasseren wij de 1e betalingstermijn (inschrijfmoment wordt naar rato uitgerekend). Daarna zal de automatische incasso ingaan op het moment dat de cursus start elke 1e van de maand. Na betaling van de laatste termijn vervalt de inschrijving inclusief de automatische incasso automatisch. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Ik heb pas online ingeschreven na de start van het seizoen:
Spelers die na de start van het seizoen worden ingeschreven wordt de 1e betalingstermijn als aanbetaling geincasseerd + de resterende lessen van die maand. Daarna gaat de automatische incasso van start elke 1e van de maand tot het einde van de cursus.

Ik betaal per maand, maar hoe zit dat met de vakanties?
U betaalt voor het aantal lessen waar u voor in heeft geschreven. Het totale cursusgeld is verdeeld over betalingstermijnen, u betaalt dus niet voor lessen die niet gegeven worden ivm vakanties.

Het cursusgeld kan in maandelijkse termijnen worden voldaan met een 1e aanbetaling bij inschrijving. U verbindt zich echter voor een hele cursus. Een ieder die zich inschrijft verbindt zich automatisch aan onze algemene voorwaarden.

Storneringen:
Mocht u bedrag vanwege administratieve redenen worden gestorneerd krijgt u van ons een email met de vraag of u het bedrag zelf wil storten binnen 7 dagen. Deze stornering printen wij uit, zodra u betaalt halen we deze uit de administratie. Bij een 2e herinnering komen er € 5,= administratie bovenop het maandbedrag.

Stornering vanwege niet akkoord met: laat ons even weten waarom?

Stornering vanwege naam en nummer komen niet overeen, nemen we even contact met u op.

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Klopt het bedrag niet volgens u: Neem gelijk even contact met ons op per mail dan kijken we het gelijk na.

Facebook
YouTube
Instagram