06-10709808 info@borntoplay.nl

Dwayne Mulder is met ingang van komend seizoen fysieke trainer bij Born to Play. De 21-jarige Mulder was afgelopen seizoen herstel en conditie-trainer van FC Volendam. Hij is student fysiotherapie en is naast zijn werkzaamheden bij FC Volendam actief als fitnesstrainer bij FysioFitness Ilpendam en waterland sports.

Dwayne Mulder: “Ik ben met Guido in contact gekomen bij FC Volendam. Ik was erg gecharmeerd van zijn manier van training geven. Hij heeft mij een aantal keer benaderd om bij Born to Play de fysieke trainingen te verzorgen. Het talent van de spelers vond ik verbazingwekkend goed! Ik kijk er naar uit om in samenwerking met de trainers, de spelers naar een hoger niveau te brengen”

Born to Play: “Wij hebben met Dwayne een zeer ervaren, gepassioneerde trainer binnengehaald die naast zijn fysieke schooling ook ervaring heeft bij een professionele club en zelf ook altijd gevoetbald heeft. We kijken er naar uit om hem met onze talenten aan het werk te zien!”

Dwayne volgt Robin van Veluw op, die de werkzaamheden bij Born to Play niet meer kon combineren met zijn school en overige verplichtingen.

Facebook
YouTube
Instagram