06-10709808 info@borntoplay.nl

Born to Play FC

"De ultieme weg naar een mooie carrière"

Born to Play FC schept een unieke omgeving voor (potentiële) profspelers boven de 18 jaar om zich te ontwikkelen en de vervolgstap in hun carrière te maken.

Wij bieden bij FC Aalsmeer de mogelijkheid om 4 dagen per week onder professionele begeleiding (UEFA A trainers met BVO-ervaring) te trainen en zich te ontwikkelen. Naast het trainen spelen wij ook oefenwedstrijden tegen profclubs, waarbij spelers zich in de kijker kunnen spelen.

We maken een op maat gemaakt programma die afgestemd is op de ambitie, kwaliteiten en mogelijkheden van de speler. Het programma bestaat uit 4x per week een veldtraining van 1,5 uur en aanvullend iedere trainingsdag een krachtprogramma van 45 minuten met top-faciliteiten bij Fitness Aalsmeer, op loopafstand van het veld.

Dit programma is aanvullend en afgestemd op het programma wat de spelers bij hun eigen club volgen. Door het beperkt aantal trainingsmomenten bij amateurclubs bieden wij spelers de mogelijkheid om dagelijks te trainen als een prof, zodat de droom om profvoetballer te worden/naar een volgende club te gaan, gerealiseerd kan worden!

Het programma:

  • 4 veld-trainingen van 1,5 uur per week;
  • aanvullend krachtprogramma van 45 minuten bij Fitness Aalsmeer;
  • Oefenwedstrijden tegen profclubs U21/Jong teams;
  • Uitsluitend voor spelers van prof-niveau/potentie prof.

Kosten: €250,- per maand

Aanvullende mogelijkheden:

  • Studiebegeleiding op locatie door Studia huiswerkbegeleiding;
  • Individuele training;
  • Individuele video-analyse;
  • Personal training (kracht);
  • Voedingsadvies en begeleiding;
  • Data-analyse & testing.

Kosten: op aanvraag

 

 

Aanmeld formulier FC Born to Play

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Geslacht*
DD slash MM slash JJJJ
ook voor whatsapp lijst
Adres*
Algemene voorwaarden*
ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze beschreven zijn op de site, en geeft toestemming dat beelden/foto's voor reclame uitingen worden gebruikt.Uw inschrijving is ten alle tijden onder voorbehoud van de proeftraining. Na de proeftraining zal Born to Play contact met u opnemen om de wederzijdse indrukken met u af te stemmen en tot een plan voor uw kind te komen.

Info

De contributie voor de Born to Play FC is €250,- per maand Dit zijn maandelijkse betalingen, dit is inclusief 4 trainingen en 4x krachttraining & oefenwedstrijden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook
YouTube
Instagram