06-10709808 info@borntoplay.nl

Wat kun je verwachten??

-Professionele trainingen;
-Een mooi kledingpakket (broekje, shirtje, sokken);
-Gecertificeerde trainers;
-Onderlinge toernooien;
-Voetbalattracties ( pannakooi, tumbelbanen,mad soccer race, waterbanen en nog veel meer)
-De Born to Play voetbalquiz;
-Prachtige prijzen;
-Lunch inbegrepen;

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor ons Camp in Augustus. Wil jij je vakantie afsluiten met wat jij het liefste doet? Schrijf je dan snel in voor ons camp van 28 augustus tot 1 september! Het Camp in de eerste week was een spetterend succes, wij verwachten dit minimaal te evenaren!

Een geweldig voetbalkamp met goed niveau, geweldige attracties, goede trainingen en leuke spelletjes.

Een geweldige plek waar de kinderen nieuwe (voetbal)vriendjes kunnen maken en kunnen genieten van onze activiteiten.

Het programma is gebaseerd op de trainingsfilosofie van Born to Play, gekoppeld aan heel veel leuke voetbalspelletjes en clinics voor jong en oud. Iedere ochtend begint de dag met een leerzame training, waarbij verschillende technische, fysieke en tactische trainingen worden aangeboden.

De dag eindigt altijd met een spetterende finale tussen 2 finalisten per leeftijdscategorie die een plekje in de finale hebben afgedwongen tijdens een van onze clinic-onderdelen of trainingen. De winnaar van deze finale(s) ontvangt  altijd een beker.

Iedere woensdag op het kamp hebben we de zogeheten “waterdag”, dit is een geweldige dag waar de kinderen kennis maken met allerlei verschillende waterspelletjes die wel/niet gerelateerd zijn met voetbal. Denk aan glijbanen, buikschuifbanen, zwembaden, watergevechten, het is een heus feest!

Ben jij gek op voetballen en wil jij de zomervakantie beginnen en eindigen met wat jij het liefste doet? Geef je dan snel op!!

Afgelopen jaar was het kamp volledig uitverkocht, dus wees er snel bij, want vol = vol!

 

 

 

 

 

Ben jij klaar voor een geweldige week?

Facebook
YouTube
Instagram