06-10709808 info@borntoplay.nl

Girls Academy

"Time to run the world"

Meisjesvoetbal is op dit moment een van de sterkst groeiende sporten van Nederland. Vele clubs zijn momenteel al bezig met het introduceren of uitbreiden van hun meidentak. Ieder jaar breken er dan ook steeds meer talentvolle meiden door op de velden. Nu clubs als Ajax, PSV, FC Utrecht en Twente ook al een officieel dameselftal hebben toegevoegd aan hun club, krijgen deze meiden ook een prachtig podium om hun kwaliteiten te etaleren!

Born to Play richt zijn aandacht graag aan doelgroepen die in de huidige structuur misschien nog niet de aandacht en begeleiding krijgen die ze op basis van hun talent verdienen, dus hebben we besloten om een “Girls Academy” te starten, waarbij we op zoek zijn naar talentvolle voetbalmeisjes met de ambitie om een profvoetbalster te worden!

Door het aanbieden van intensieve trainingen door professionele trainers willen wij deze meiden ook extra steunen in hun droom om een professionele voetbalster te worden. Binnen onze Girls Academy hebben we wederom een tak basics, performance en Academy. De academy zijn echt alleen de beste meiden, deze zullen ook deelnemen aan toernooi-activiteiten waar onze jongens ook aan deelnemen, in de performance en basics groepen ligt het accent voornamelijk op het beter maken van de spelers, bij basics is dat voornamelijk de basistechnieken/bewegingen, bij performance wordt hier al dieper op in gegaan (tactisch).

 

Aanmelden voor een (gratis) proeftraining?

Facebook
YouTube
Instagram