06-10709808 info@borntoplay.nl

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar en gek op voetbal kom dan vrijdag 2 september om 16:00 uur naar onze seizoensopening!

We zullen hier een leuke clinic aanbieden onder leiding van onze professionele trainers en een special guest!

Alle kinderen van de Academy en de Voetbalschool worden ook uitgenodigd om samen de start van het nieuwe seizoen te vieren bij onze kersverse voetbalschool bij WV-HEDW in Amsterdam-Oost.

Zoals de meesten weten opent Born to Play dit jaar een voetbalschool bij deze mooie club op vrijdagmiddag. De talenten-academy zal nog steeds op zondag blijven trainen in Amstelveen, waar het de afgelopen jaren ook getraind heeft.

De opening start om 16:00 uur op sportpark “middenmeer”, Radioweg 86, Amsterdam. Hier zullen de kinderen onder leiding van onze trainers en onder begeleiding van een aantal (ex/toekomstige) profs een clinic van anderhalf uur krijgen waarin onze methodiek gepresenteerd wordt, daar aansluitend doen we een klein mini-toernooitje van een half uur waarin de kinderen tegen elkaar kunnen spelen in wedstrijdverband.

De opening zal afgesloten worden om 18:00 uur, we sluiten dan af met een prijsuitreiking voor de grootste talenten en het winnende team en gaan met veel blije gezichten het nieuwe seizoen in!

Ben jij nog geen lid en wil jij ook aanwezig zijn bij deze spetterende seizoenopening?

Schrijf je dan snel in!

Wil jij ook deelnemen aan de seizoensopening?

Facebook
YouTube
Instagram