06-10709808 info@borntoplay.nl

Performance

"Trainen op hoog niveau op vrijdagmiddag"

Born to Play Performance is een talententraject wat aangeboden wordt op vrijdagmiddag bij S.V. de Meer (Amsterdam-Oost). Binnen dit traject brengen wij talentvolle spelers bij elkaar om deze te voorzien van professionele trainingen op vrijdagmiddag.

Het streven is hierbij om spelers vanaf hoofdklasse-niveau bij elkaar te brengen, zodat deze spelers zich onder voldoende weerstand kunnen ontwikkelen. We delen deze kinderen in met een scheidingsdatum op 1 juli, waardoor de kinderen uit de latere maanden van het jaar samenspelen met kinderen die zijn geboren in de eerste maanden van een eerder geboortejaar. Hierdoor krijgen de kinderen die normaal gesproken de oudste zijn, de jongste en de jongste kinderen een keer de oudere.

Vanuit dit traject zullen onze trainers zich maximaal inzetten om de spelers technisch, tactisch, fysiek en mentaal sterker te maken. Het aanbod is vergelijkbaar met het aanbod wat wij op vrijdagmiddag willen aanbieden. Mochten er spelers zijn die zich via dit traject dermate ontwikkelen dat ze in aanmerking komen voor de Academy, dan is dat een mogelijke stap. Tegelijkertijd is het ook mogelijk voor spelers van de Academy om deel te nemen aan de Performance-activiteiten op vrijdag als zij op zondag niet kunnen.

Wij hopen hierdoor een uniek concept te creƫren, waar vele talenten zich verder mogen ontwikkelen.

 

Aanmelden voor een (gratis) proeftraining?

Facebook
YouTube
Instagram