06-10709808 info@borntoplay.nl

Phanatio Aweti is met ingang van komend seizoen trainer bij Born to Play. Phanatio was afgelopen seizoenen werkzaam als coördinator bij Roda ’23 en zal aankomend seizoen trainer zijn van avv Zeeburiga O.17-1. Naast zijn passie (voetbal) heeft hij een eigen bedrijf.

Phanatio Aweti: “Na het eerste gesprek met Guido raakte ik erg gecharmeerd van de visie en missie die Born to Play nastreeft. Spelers die normaal niet de kans krijgen door het moment waarop ze geboren zijn krijgen hier de mogelijkheid om hun droom waar te maken. Ik zie het helemaal zitten om hier mijn bijdrage aan te leveren. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de andere trainers deze spelers naar een hoger niveau te brengen.”

Born to Play: “We zijn erg blij met de komst van Phanatio bij Born to Play, hij heeft veel ervaring en wij verwachten dat hij heel veel goede invloed en verbetering kan brengen bij onze spelers. Hij past uitstekend bij onze cultuur en wij zijn er van overtuigd dat hij onze spelers op mentaal en tactisch vlak veel zal bijbrengen.”

Phanatio volgt Hicham Leckhar op, die de werkzaamheden bij Born to Play niet meer kon combineren met zijn voetbalcariere bij Magreb ’90.

Facebook
YouTube
Instagram