06-10709808 info@borntoplay.nl

Op Zondag 7 juli organiseert Born to Play de selectiedag voor onze Academy seizoen 2019-2020!

Afgelopen seizoen is ontzettend succesvol geweest met meer dan 60 spelers die spelen of stage hebben gelopen bij verschillende BVO’s, 20 spelers die zijn aangenomen bij verschillende BVO’s en een aantal fantastische buitenlandse toernooien waarbij we ons hebben kunnen meten met clubs als Manchester City, Liverpool en Southampton!

Wij zijn voor aankomend seizoen weer op zoek naar talentvolle voetballers en keepers in het geboortejaar 2013 t/m 2002 die onze Academy komen versterken, zodat wij ze kunnen helpen om hun droom te verwezenlijken. We delen onze talenten in per half jaar, waardoor we 2 teams per geboortejaar hebben.

Op zondag 7 juli geven we verschillende talenten de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen en om te beoordelen of ze goed genoeg zijn om het aankomende seizoen aan te sluiten bij onze Academy of anders ons performance traject (traject voor selectiespelers op vrijdagmiddag bij WV-HEDW). De keepers die niet in aanmerking komen voor onze academy, krijgen de mogelijkheid om in te stromen in de Keepersschool Berkelaar.

 

Wil jij je kunsten laten zien tijdens de selectiedag?

5 + 9 =

Facebook
YouTube
Instagram