06-10709808 info@borntoplay.nl

TEAM Training

"Beter worden als een TEAM"

Naast groepstrainingen en privé trainingen richt Born to Play zich ook op het ontwikkelen van Teams. De ervaring leert dat clubs veel aandacht schenken aan het aanbieden van hoogwaardige trainingen bij hun selectieteams. De lagere teams krijgen hierdoor minder aandacht en worden vaak geholpen door goedwillende ouders/vrijwilligers. Hierdoor wordt het verschil tussen deze teams vaak nog groter.

Wij vinden dat niet eerlijk, want in principe heeft ieder kind recht op hoogwaardige/professionele training en begeleiding. Door biedt Born to Play TEAM Trainingen aan. Deze trainingen zijn erop gericht om teams beter te laten samenwerken. Hoe vallen we samen aan? Hoe verdedigen we en wat doen we in de omschakeling? Of wat spreken we samen af tijdens spelhervattingen?

We betrekken de coach van het team graag bij deze trainingen, zodat de besproken filosofie zoveel mogelijk kan worden afgestemd op de wensen van het team/begeleiding, maar kan worden aangereikt door professionele trainers die ervaring hebben met het aanleren en trainen van de speelwijze van een team.

Op deze manier denken wij een goede bijdrage te kunnen leveren aan verschillende teams van allerlei niveau’s. Dit kan ondersteund worden door video-analyse, voor een nog professionelere aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat een team met heldere afspraken, kan leiden tot goede resultaten en veel spelplezier!

 

Wil jij met jouw team beter worden?

Facebook
YouTube
Instagram