06-10709808 info@borntoplay.nl

Born to Play organiseert van 27-31 juli een trainingsweek bij HBOK, Termietergouw 8, Amsterdam. 

Tijdens deze week zullen de spelers getest worden op verschillende vaardigheden, ontvangen zij workshops en worden ze getraind door onze Academy-trainers op alle facetten van het voetbal.

De trainingsdagen zijn van 09:00-13:00 uur, dit doen we zodat de spelers scherp en fris blijven, het is niet de bedoeling dat ze volledig uitgeput zijn na de 2e dag. Iedere dag worden ze beter gemaakt.

Door deel te nemen aan deze trainingsweek zullen de spelers in optimale fitheid, motivatie en vaardigheden starten aan het nieuwe seizoen.

Deelname aan het kamp is uitsluitend voor selectiespelers en speler van BVO’s. Het niveau tijdens de trainingsweek is dan ook standaard hoog.

Aan het einde van het week kunt u de progressie van uw kind zien in een ontwikkel-boekje.

De kosten voor deze week zijn €250,-

Wil jij deze zomer een betere voetballer worden?

Inschrijvings formulier Trainingsweek

  • DD slash MM slash JJJJ
  • ook voor whatsapp lijst
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze beschreven zijn op de site, en geeft toestemming dat beelden/foto's voor reclame uitingen worden gebruikt. een inschrijving is voor een heel seizoen
  • Info

    De kosten voor het voetbalkamp bedragen €199,-.Hiervoor krijgt uw kind 5 dagen lang 4 professionele trainingen per dag, eten/drinken en een prachtig kledingpakket.

Facebook
YouTube
Instagram