Voetbalkampen

"Trainen, spelen en plezier maken!!"

Ieder jaar organiseert Born to Play een van de leukste voetbalkampen van Nederland, met indeling op niveau, geweldige ( water )attracties, goede trainingen en leuke spelletjes.

Een geweldige plek waar de kinderen nieuwe (voetbal)vriendjes kunnen maken en kunnen genieten van onze activiteiten.

Het programma is gebaseerd op de trainingsfilosofie van Born to Play, gekoppeld aan heel veel leuke voetbalspelletjes en clinics voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Iedere ochtend begint de dag met een leerzame training, waarbij verschillende technische, fysieke en tactische trainingen worden aangeboden.

De dag eindigt altijd met een spetterende finale tussen 2 finalisten per leeftijdscategorie die een plekje in de finale hebben afgedwongen tijdens een van onze clinic-onderdelen of trainingen. De winnaar van deze finale(s) ontvangt  altijd een beker.

Iedere woensdag op het kamp hebben we de zogeheten “waterdag”, dit is een geweldige dag waar de kinderen kennis maken met allerlei verschillende waterspelletjes die wel/niet gerelateerd zijn met voetbal. Denk aan glijbanen, buikschuifbanen, zwembaden, watergevechten, het is een heus feest!

Ben jij gek op voetballen en wil jij de zomervakantie beginnen met wat jij het liefste doet? Geef je dan snel op!! want vol=vol ( maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar )

Afgelopen jaar was het kamp volledig uitverkocht, dus wees er snel bij, want vol = vol!

Wat kun je verwachten??

-Professionele trainingen;
-Een mooi kledingpakket (broekje, shirtje, sokken);
-Gecertificeerde trainers;
-Onderlinge toernooien;
-Voetbalattracties ( pannakooi, tumbelbanen,mad soccer race, waterbanen en nog veel meer)
-De Born to Play voetbalquiz;
-Prachtige prijzen;
-Lunch inbegrepen;

Wanneer:

15 juli 2019 tm 19 juli 2019 ( eerste week schoolvakantie )

Leeftijd:

5 tm 15 jaar 

Kosten:

€250,- (exclusief 10% Born to Play korting voor leden)  Lokatie : Oranje Nassau , Aanloop 1 te Amstelveen  tijd : 09:00 – 15:00 uur

Wil jij deelnemen aan een van onze camps?

Facebook
YouTube
Instagram