Voetbalkampen

Een van de leukste voetbalkampen van NL!

Ieder jaar organiseert Born to Play een van de leukste voetbalkampen van Amsterdam / Nederland, met indeling op niveau, geweldige (water) attracties, goede trainingen en leuke spelletjes.

Ons voetbalkamp is een geweldige plek waar de kinderen nieuwe (voetbal)vriendjes kunnen maken en kunnen genieten van onze activiteiten.

Het programma is gebaseerd op de trainingsfilosofie van Born to Play, gekoppeld aan heel veel leuke voetbalspellen en clinics voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Iedere ochtend begint het voetbalkamp met een leerzame training, waarbij verschillende technische, fysieke en tactische trainingen worden aangeboden.

De voetbalkamp – dag eindigt altijd met een spetterende finale tussen 2 finalisten per leeftijdscategorie die een plekje in de finale hebben afgedwongen tijdens een van onze clinic-onderdelen of trainingen. De winnaar van deze finale(s) ontvangt  altijd een beker.

Iedere woensdag op het voetbalkamp hebben we de zogeheten “waterdag”, dit is een geweldige dag waar de kinderen kennis maken met allerlei verschillende waterspelletjes die wel/niet gerelateerd zijn met voetbal. Denk aan glijbanen, buikschuifbanen, zwembaden, watergevechten, het is een heus feest!

Ben jij gek op voetballen en wil jij de zomervakantie beginnen met wat jij het liefste doet? Geef je dan snel op voor ons voetbalkamp!! want vol=vol ( maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar )

Wat kun je verwachten??

-Professionele trainingen;
-Een mooi kledingpakket (broekje, shirtje, sokken);
-Gecertificeerde trainers;
-Onderlinge toernooien;
-Voetbalattracties ( pannakooi, tumbelbanen,mad soccer race, waterbanen en nog veel meer)
-De Born to Play voetbalquiz;
-Prachtige prijzen.

Datum voetbalkampen :

maandag 18  juli 2022 tm vrijdag 22  juli 2022 ( eerste week zomervakantie )

Maandag 25 , 26  april 2022 (eerste week meivakantie)

Leeftijd voetbalkampen:5 tm 15 jaar  

Kosten voetbalkampen: 

Zomer Voetbalkamp: €299,- 

Koning’s  2-daagse: €165,- 

Born to Play leden ontvangen 10% korting op alle kampen

Locatie Voetbalkamp: Oranje Nassau , Aanloop 1 te Amstelveen  

Locatie Training 3-daagse: Drie Burg Pad 9, Amsterdam 9,  Amsterdam

Tijden voetbalkampen en trainingsdagen: 09:30 – 15:00 uur

Inschrijvings formulier Voetbalkamp

  • DD slash MM slash JJJJ
  • ook voor whatsapp lijst
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze beschreven zijn op de site, en geeft toestemming dat beelden/foto's voor reclame uitingen worden gebruikt. een inschrijving is voor een heel seizoen
  • Info

    De kosten voor het voetbalkamp bedragen €299,-. De kosten voor de 2-daagse bedragen €165,-. Hiervoor krijgt uw kind 4 professionele trainingen per dag en bij het voetbalkamp een mooi kledingpakket. Born to Play Leden krijgen 10% korting
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook
YouTube
Instagram