06-10709808 info@borntoplay.nl

Voetbalkampen

Een van de leukste voetbalkampen van NL!

Ieder jaar organiseert Born to Play een van de leukste voetbalkampen van Amsterdam / Nederland, met indeling op niveau, geweldige (water) attracties, goede trainingen en leuke spelletjes.

Ons voetbalkamp is een geweldige plek waar de kinderen nieuwe (voetbal)vriendjes kunnen maken en kunnen genieten van onze activiteiten.

Het programma is gebaseerd op de trainingsfilosofie van Born to Play, gekoppeld aan heel veel leuke voetbalspellen en clinics voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Iedere ochtend begint het voetbalkamp met een leerzame training, waarbij verschillende technische, fysieke en tactische trainingen worden aangeboden.

De voetbalkamp – dag eindigt altijd met een spetterende finale tussen 2 finalisten per leeftijdscategorie die een plekje in de finale hebben afgedwongen tijdens een van onze clinic-onderdelen of trainingen. De winnaar van deze finale(s) ontvangt  altijd een beker.

Iedere woensdag op het voetbalkamp hebben we de zogeheten “waterdag”, dit is een geweldige dag waar de kinderen kennis maken met allerlei verschillende waterspelletjes die wel/niet gerelateerd zijn met voetbal. Denk aan glijbanen, buikschuifbanen, zwembaden, watergevechten, het is een heus feest!

Ben jij gek op voetballen en wil jij de zomervakantie beginnen met wat jij het liefste doet? Geef je dan snel op voor ons voetbalkamp!! want vol=vol ( maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar )

Wat kun je verwachten??

-Professionele trainingen;
-Gecertificeerde trainers;
-Onderlinge toernooien;
-Voetbalattracties ( pannakooi, tumbelbanen,mad soccer race, waterbanen en nog veel meer)
-De Born to Play voetbalquiz;
-Prachtige prijzen.

Datum voetbalkamp : 22 t/m 26 juli 2024

Kosten voetbalkampen:  €299,-

 

Locatie : Sportpark “Drieburg “,  SV De Meer , Drieburgpad  9, Amsterdam

Tijden voetbalkampen en trainingsdagen: 09:30 – 15:00 uur

Facebook
YouTube
Instagram