06-10709808 info@borntoplay.nl

Born to Play Winter Indoor Training

Born to Play gaat deze Winter een uniek (indoor) programma aanbieden waarin kinderen de mogelijkheid krijgen om lekker door te trainen in de winterstop.

Door de corona-situatie zullen veel kinderen de winter moeten doorbrengen in eigen land, wij willen door middel van ons programma deze kinderen de gelegenheid geven om hun voetbalvaardigheden optimaal te ontwikkelen.

Hierbij ons aanbod:

  • Indoor Training Camp;

Het programma is 3 dagen, maandag t/m woensdag van 10:00-13:00 uur en bestaat uit 3 trainingen per dag van 45 minuten en 2 pauzes waarin de spelers een workshop ontvangen.

We werken in kleine groepen van 3-6 spelers waarin we maatwerk leveren en op basis van de verbeterpunten van de spelers een specifiek trainingsprogramma voorbereiden.

De spelers ontvangen testresultaten en een rapport na afloop met scores en adviezen. Deze trainingen zijn uitsluitend voor spelers van selectie en BVO-niveau en zullen op niveau worden ingedeeld.

21, 22 & 23 december

Locatie: Wethouder Verheijhal, Polderweg 300, Amsterdam (Oost)

Kosten:

€165,- (Born to Players ontvangen 10% korting)

Wees er snel bij, want in deze periode zijn niet alle trainers beschikbaar en altijd veel vraag!

Tot dan!

Inschrijvings formulier voorjaars trainingskamp

  • DD slash MM slash JJJJ
  • ook voor whatsapp lijst
    ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze beschreven zijn op de site, en geeft toestemming dat beelden/foto's voor reclame uitingen worden gebruikt. een inschrijving is voor een heel seizoen
  • Info

    De kosten voor het indoor camp bedragen €165,-.Hiervoor krijgt uw kind 3 dagen lang 3 professionele trainingen per dag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook
YouTube
Instagram