06-10709808 info@borntoplay.nl

Born to Play gaat deze zomer een uniek programma aanbieden waarin kinderen de mogelijkheid krijgen om zich sterk te verbeteren in de komende maanden.

Door de hele corona-situatie zullen veel kinderen de zomer moeten doorbrengen in eigen land, wij willen doormiddel van ons programma deze kinderen de gelegenheid geven om hun voetbalvaardigheden optimaal te ontwikkelen.

We hebben een aantal initiatieven en trajecten waar de kinderen zich voor kunnen opgeven:

 • Prive training;

Tijdens de zomerperiode zullen wij dagelijks op verschillende locaties (in de buurt van) Amsterdam privé trainingen aanbieden. Deze privé trainingen zijn de ideale trainingen om de voetbalvaardigheden van spelers te verbeteren.

Onze trainers hebben ontzettend veel ervaring met het aanbieden van privé trainingen en hebben spelers van alle niveau’s geholpen om grote stappen te maken in hun ontwikkeling.

 • Trainingsweek;

Wij bieden 27 t/m 31 juli een trainingsweek aan (locatie wordt nog bekend gemaakt) voor kinderen van selectie en BVO-niveau waarbij kinderen 5 dagen in de week een programma draaien waarin ze worden ontwikkelt tot een betere speler.

Aan het begin van de week testen we de spelers op verschillende vlakken en bekijken we het niveau van de spelers.

Gedurende de week volgen de spelers een programma, waarin we de spelers ontwikkelen tot een betere speler door het aanbieden van workshops en trainingen.

Aan het einde van het week kunt u de progressie van uw kind zien in een ontwikkel-boekje.

De kosten voor deze week zijn €250,- 

 • Performance/Voetbalschool training;

Op zaterdag 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli en 1 augustus bieden wij groepstrainingen aan voor kinderen van 5-15 jaar voor het niveau van de voetbalschool (1e en 2e klasse) en Performance (hoofdklasse-niveau).

Tijdens deze trainingen van een uur bieden wij professionele training aan de kinderen aan zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren/onderhouden tijdens de zomer-periode.

De deelnemers ontvangen naast de training ook een huiswerk-programma mee, waarin ze gedurende de week aan de slag kunnen.

De kosten voor deze training zijn €15,- per training.

 • Academy/Elite Training;

Op zondag 5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli en 2 augustus bieden wij groeps-trainingen aan voor kinderen van 5-15 jaar voor het niveau van de Academy (prof-niveau) en Elite (Top-BVO spelers).

Tijdens deze trainingen van 1 uur en een kwartier, bieden wij professionele training aan de kinderen aan zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren/onderhouden tijdens de zomer-periode.

De deelnemers ontvangen naast de training ook een huiswerk-programma mee, waarin ze gedurende de week aan de slag kunnen.

De kosten voor deze training zijn €17,50 per training.

Door middel van dit unieke progamma willen wij alle kinderen de mogelijkheid bieden om het maximale uit hun zomer te halen.

Wil jij deze zomer een betere voetballer worden?

Inschrijvings formulier Zomerprogramma

 • DD slash MM slash JJJJ
 • ook voor whatsapp lijst
  ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze beschreven zijn op de site, en geeft toestemming dat beelden/foto's voor reclame uitingen worden gebruikt. een inschrijving is voor een heel seizoen
 • Info

  De kosten voor het voetbalkamp bedragen €199,-.Hiervoor krijgt uw kind 5 dagen lang 4 professionele trainingen per dag, eten/drinken en een prachtig kledingpakket.

Facebook
YouTube
Instagram